IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот на първа дама: Мразената Марсела Темер

28 юли 2018 13 15

Върхът в нейната кариера е „Мис Сао Пауло“

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Благоверната на бразилския президент Мишел Темер, която е с 42 години по-млада от него, е намразена от сънародниците си още когато става ясно, че е на път да стане първа дама. Причината е, че тя е просто бивш модел и не блести с никакви качества. Дори няма висше образование, а върхът на кариерата ѝ е титлата „Мис Сао Пауло“, разказва сп. Story.

Днес имиджът на 35-годишната красавица е направо скандален – според всички тя разхищава държавни пари за лични цели и живее в небивал разкош на фона на икономическата криза, която стяга страната. Марсела поразява с апетитите си към разкошния живот, за което е наричана Бразилската Карла Бруни. И колкото и да си пуска снимки в профила си в социалните мрежи как се занимава с благотворителност, трудно предизвиква симпатии.

Критиците на 77-годишния президент го обвиняват, че досега е похарчил милиони от държавния бюджет за прищевките на младата си жена – от немислимо скъпи тоалети, през далечни воаяжи, до луксозни автомобили и жилища. Преди той и съпругата му да се нанесат в официалната резиденция, меркантилната първа дама настоява за безброй скъпоструващи ремонти на сградата.

Мотивът ѝ е синчето им да се чувства като у дома си. А после разходите главоломно скачат.

Президентското семейство има само 4 камериерки, които да перат и гладят дрехите им.

Марсела настоява майка ѝ и по-малката ѝ сестра също да заживеят в столицата Бразилия и им купува имение за 1,5 млн. паунда. Наема и още едно за тях, на своята улица, за 5000 паунда на месец, така че близките ѝ да са наблизо. Макар че майка ѝ и сестра ѝ посещават дома си в Сао Пауло само през уикендите, в собствената им къща там, пак за държавна сметка, работи цяла армия прислужници. И отново са похарчени обществени пари за наемането на друга къща близо до техния дом в луксозен квартал на Сао Пауло, в която са наети на работа 52-ма служители, включително екип елитни бодигардове.

Издръжката на тази допълнителна къща струва на данъкоплатците над 20 000 паунда на месец. Дори когато излиза на вечеря, капризите на Марсела нямат край. Ако иска да се наслади на тиха вечеря със съпруга си в луксозен ресторант, тя го наема целия за цялата вечер. А докато президентската двойка похапва, петима бодигардове ги пазят от „народната любов“.

Марсела се запознава с Мишел Темер, когато е едва 19-годишна. Срещат се на конгрес в Сао Пауло на оглавяваната от Темер Партия на бразилското демократично движение (ПБДД), където девойката е заедно с майка си и вуйчо си – партийни активисти. По-малко от година след това Мишел и Марсела се женят. Вече като съпруга красавицата зарязва модния подиум и се записва да следва право, но не успява да се дипломира, защото ражда сина си. Момчето, което днес е на 9 години, е кръстено на баща си Мишел, но всички му викат галено Мишелзиньо. За президента това е пето дете от общо три брака.

„Възрастта не е пречка в нашия случай. За мен Мишел е все едно на 30 години. Звучи смешно, но е точно така. Ние водим живот на обикновена семейна двойка“, категорична е Марсела.

Елегантната президентша се гордее, че никога не прибягва до услугите на модни дизайнери и стилисти. Казва, че открай време се съветва за облеклото с майка си. Явно мама има добър вкус, а и както се разбира, разполага с неограничен бюджет от държавната хазна.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne se interesuvam ot jivota na drugi hora . osobeno tezi na snimkata koito ne poznavam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар