IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-известните етърви сред знаменитостите

29 юли 2018 13 15

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл несъмнено са най-популярните...

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тези дни супермоделът Карли Клос обяви годежа си с Джошуа Кушнер, показвайки в Instagram големия си диамантен пръстен.

Джошуа е по-малък брат на Джаред Кушнер – съпруг на Иванка Тръмп и зет на президента на САЩ – Доналд Тръмп.

Малко след това Иванка Тръмп реши да поздрави щастливата двойка в своя профил в Instagram с думите: „Карли, толкова съм щастлива за теб и Джош! Чувствам се благословена, че ще ми бъдеш като сестра. С нетърпение очаквам десетилетия щастливи спомени, които ще създаваме заедно като семейство!“

Освен че 25-годишната Карли ще става етърва на Иванка Тръмп, сред знаменитостите има и много други известни етърви (жени на двама братя).

Най-популярните и одумвани етърви в света са кралските особи Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (на снимката горе). Двете красиви и стройни дами са съпруги на британските принцове Уилям и Хари.

Карли, първата от дясно и Иванка – предпоследната от ляво на тенис мач; Снимка: Instagram

Може би най-известните са Камерън Диас и Никол Ричи, които са съпруги на близнаците-музиканти Бенджи и Джоел Мадън, а освен това са наистина добри приятелки и дори се говори, че Никол е запознала Камерън с брата на мъжа си Джоел – Бенджи.

Камерън и Никол; Снимка: Instagram

Според слуховете има голям шанс актрисите Прианка Чопра и Софи Търнър също да станат етърви, тъй като са сгодени съответно за братята Ник и Джо Джонас.

Софи и Прианка; Снимка: Instagram

Майли Сайръс и Елза Патаки също за една бройка да станат етърви – едната беше сгодена допреди няколко дни за актьора Лиъм Хемсуърт, а другата е омъжена от години за по-големия брат Крис Хемсуърт.

Майли и Елза; Снимка: Instagram

Други известни етърви са актрисата-дизайнерка Мери-Кейт Олсън и супермоделът Карла Бруни, които са омъжени за братята Оливие и Никола Саркози. Двете обаче никога не са се появявали заедно на обществено място.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари