IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът до покойния Джордж Майкъл: Той се самоуби

25 юли 2018 13 40

Изморих се да обяснявам какво стана, казва той

Източник: Reuters/архив

Източник: Reuters/архив

Джордж Майкъл не е починал от сърдечна недостатъчност, а се е самоубил. Това твърди неговият партньор Фади Фауаз, съобщава „Mail Online“.

По думите на мъжа, известният певец сам е сложил край на живота си в собствения му дом и минали поне 24 часа преди да бъде открит.

Близо 2 години след смъртта на Майкъл, Фауаз разкрива още подробности около скарването им по Коледа. Той бил сърдит и решил да пренощува в автомобила си. Певецът останал вкъщи и направил пет опита за самоубийство. По-късно безжизненото му тяло е открито от неговата половинка.

„Изморих се да ме питат и постоянно да давам обяснения какво се случи“, коментира още той и изтъкна, че самоубийството съвпада с рождения ден на покойната майка на Джордж Майкъл – 24 декември. Тя починала от рак през 1997 г. и синът ѝ трудно понесъл нейната загуба.

Припомняме, че поп иконата си отиде от този свят на 25 декември 2016 г. Според британските медии, неговият приятел още живее в общото им жилище. По-рано той разкри, че Майкъл имал проблеми с наркотиците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари