IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първа публична целувка на Хари и Меган след сватбата

27 юли 2018 13 40

Двамата бяха на благотворителен турнир по поло

Routers

Routers

Първа целувка на публично място между Меган и принц Хари запечатаха британски фотографи. Херцогинята и херцогът на Съсекс присъстваха на благотворителен турнир по поло, който се проведе в Уиндзор.

Интимният момент между двамата прави изключение от протокола на кралските особи, защото те не могат да се целуват пред камерите.

Всички си спомнят целувката между Меган и Хари на тяхната сватба. Няколко месеца по-късно, двамата явно са решили да не следват примера на Уилям и Кейт, които дори не се държат за ръце по време на своите публични изяви.

„Те са много щастливи заедно и целувката го доказва“, коментира пред журналисти известният играч Начо Фугерас, който бе специален гост на събитието. Той сподели още, че принцът е доста добър на поло.

Спортното събитие под патронажа на принц Хари събра близо 1 милион паунда. Средствата ще отидат за лечението на тийнейджъри, болни от СПИН в Бодсвана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари