IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристин Илиева крачи смело с патерици

3 август 2018 13 40

Пусна клип как ходи и прави чупки

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Стъпка по стъпка... и всичко ще бъде наред отново“. Това написа във Фейсбук Кристин Илиева, която преди няколко месеца пострада в тежка катастрофа. След като лежа на легло и претърпя няколко операции в български и турски болници, красавицата показа с видео, че е много борбена и се чувства все по-добре ходейки, макар и с патерици.

Клипчето, в което Кристин крачи смело и дори прави чупки, е прегледано над 5 хиляди пъти. То е заснето от нейна приятелка, която я окуражава и я разсмива.

„Обичаме те, браво!“, коментира фен на Кристин под видеото. Други нейни последователи също са изразили подкрепата си.

Припомняме, че моделът пострада тежко при катастрофа през март. Тя и Дивна пътували от Варна за София, когато певицата загубва контрол над волана. След инцидента тя се покри и изчезна от общественото пространство. Въпреки случилото се, Кристин е активна в социалните мрежи. Лекарите се радват на напредъка ѝ, но коментират, че ще ѝ трябва още доста време, за да ходи без патерици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари