IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Милиардер ухажва Памела

6 август 2018 11 45

Приятелите й я карат да скъса с младото си гадже и да избере руснака

Памела и Адил, Снимка: Instagram

Памела и Адил, Снимка: Instagram

Памела Андерсън (51) може скоро да се отегчи от младото си гадже и нейните приятели са безкрайно щастливи от този факт. Актрисата излиза от миналото лято с 32-годишната футболна звезда Адил Рами, ала е упорито ухажвана от милиардера от руско-британски произход Евгени Лебедев.

„Евгени Лебедев от години ухажва Памела. Двамата споделят обща любов към изкуството, както и доста интелектуални интереси. Приятелите на Андерсън смятат, че той е по-подходящ за нея, макар че тя все още е хлътнала по Адил.

Добрата новина е, че двамата имат различни интереси и докато той празнува със съотборниците си по клубове, тя не споделя този негов начин на живот. Памела осъзнава нуждите му, но самата тя вече не желае да купонясва нощем“, разкри източник пред Page Six Friday.

Снимка: Instagram

Междувременно Евгени, който е собственик на лондонските вестници Evening Standard и The Independent, често предоставя на звездата частния си джет за полети и я обсипва с романтични съобщения. Романтикът я засипва и с произведения на изкуството и цветя.

Най-близките приятели на Андерсън недоумяват какво харесва в спортиста и я притискат да скъса с него.

„Адил е много ревнив и те се тревожат, че Памела ще продължава да отказва хубави филмови роли заради неговата ревност. Той иска да има контрол върху всеки аспект от живота ѝ, дори се опитва да я изолира от близките ѝ“, добави източникът.

Опитите им може и да успеят, тъй като Андерсън е спряла да следва половинката си в Instagram, макар че по нейни думи те още са заедно... засега.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
kazala sum nevednuj , na kogo durja , kogo obojavam i obi4am i ne jelaia nito da sporia , nito da se mesi niakoi s tulkuvania v izbora na surceto mi. ot hlapeto i Boiko ne murdam . govoria li4no i bez tulkuvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар