IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган готова да се срещне с баща си. Но при определени условия

15 август 2018 12 40

Херцогинята на Съсекс не е спирала да го обича, но...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters


Тъй като Томас Маркъл не спря да се жалва в медиите, че не се е срещал с дъщеря си Меган, херцогинята на Съсекс най-сетне реши, че двамата могат да се видят, но при определено условие. А то е – господин Маркъл да започне да проявява повече уважение, пише OK Magazine.

Томас доста свободно общува с пресата на тема – собствената му дъщеря. Той чудесно знае, че неговата бивша съпруга поддържа връзка с Меган и иска и той да има подобни отношения с дъщеря си. Според източник, той винаги може да предаде писмо до дъщеря си като го даде на майката – Дория.

Източникът добавя, че Меган не е спирала да обича баща си и е готова да отиде на среща с него. Но до този момент Томас често е употребявал обиди в пресата и това е причината двамата да не се видят до този момент.

Сестрата на Маркъл – Саманта също обвинява съпругата на принц Хари за поведението й и смята, че ако баща им умре, затова виновна ще бъде единствено някогашната звезда от сериала „Костюмари“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари