IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирена Милянкова вече е Чолакова

20 август 2018 06 10

Манекенката и приятелят й най-сетне подписаха

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Ирена Милянкова вече е Чолакова. Това става ясно от публикация на известната актриса и манекенка във Facebook. Тя се е оженила за дългогодишния й приятел - Никола Чолаков, на 17 август. 

Красавицата побърза да смени фамилното си име и семейно положение в социалната мрежа, а новината за женитбата й предизвика множество харесвания и пожелания. "Любовта е танц прекрасен,птица,която трябва да лети.Тя може веднъж да ни докосне,но вечно да продължи. Желая ви да танцувате цял живот този танц на любовта...... ЗАЕДНО", написа нейна приятелка. 

Ирена е многодетна майка. Тя има шест деца - четири от брака й с Росен Чолов и две от връзката й с Никола Чолаков. По-голямото се казва Виктория и е на 2 годинки, а по-малката им дъщеричка - Лилия, се появи на бял свят само преди месец. 

Манекенката и Никола, който е брокер на недвижими имоти, се запознават преди близо 3 години, благодарение на работата. Той има две деца от предишния си брак. Двамата споделят, че се чувстват идеално с пълна къща с малчугани. 

Източник: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари