Отношенията между Венсан Касел и Тина Кунаки   все повече се задълбочават. В края на май 51-годишният актьор направи предложение на 30-години по-младата си възлюбена.

Моделът публикува тяхна съвместна снимка.  Малко преди сватбата двамата блеснаха и на корицата на италианската версия на Vanity Fair.

В интервю Венсан разказва за запознанството си с Тина и за техните отношения. „Струва ми се, че направих всичко, което  трябваше да направя: бях женен и възпитах две прекрасни дъщери. Взех решение да съм свободен и това бе  наистина весело.

В един момент се почуствах опустошен. Даже не очаквах да срещна когото и да било, това стана внезапно. И това е момиче, много по-младо от мен."

От разказа на Венсан става ясно, че актьорът попитал за възрастта на Тина  на следващия ден след запознанството им и бил удивен. Актьорът взел решение веднага да се срещне с нейния баща. 

Така техният роман започва да се развива  стремително бързо. Но предложението за брак за Тина било  напълно изненадващо. Когато той я попитал дали тя ще се омъжи за него, тя не била готова за този отговор, защото не били обсъждали този въпрос  преди, признава Тина.

Влюбените се готвят за сватба, понеже по думите им  искат да имат съвсем пълноценно семейство и да имат деца. Ако това е истина, значи Венсан Касел се готви да става баща за трети път, пише  OK Magazine.

Актьорът бе женен за Моника Белучи. Двамата бяха заедно общо 17 години като дъщерите им са на 14 и 8 години.

Снимка:  Vanity Fair