IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венсан Касел - безумно влюбен: Иска дете от Тина

24 август 2018 13 10

Двамата сериозно се готвят за сватба

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Отношенията между Венсан Касел и Тина Кунаки   все повече се задълбочават. В края на май 51-годишният актьор направи предложение на 30-години по-младата си възлюбена.

Моделът публикува тяхна съвместна снимка.  Малко преди сватбата двамата блеснаха и на корицата на италианската версия на Vanity Fair.

В интервю Венсан разказва за запознанството си с Тина и за техните отношения. „Струва ми се, че направих всичко, което  трябваше да направя: бях женен и възпитах две прекрасни дъщери. Взех решение да съм свободен и това бе  наистина весело.

В един момент се почуствах опустошен. Даже не очаквах да срещна когото и да било, това стана внезапно. И това е момиче, много по-младо от мен."

От разказа на Венсан става ясно, че актьорът попитал за възрастта на Тина  на следващия ден след запознанството им и бил удивен. Актьорът взел решение веднага да се срещне с нейния баща. 

Така техният роман започва да се развива  стремително бързо. Но предложението за брак за Тина било  напълно изненадващо. Когато той я попитал дали тя ще се омъжи за него, тя не била готова за този отговор, защото не били обсъждали този въпрос  преди, признава Тина.

Влюбените се готвят за сватба, понеже по думите им  искат да имат съвсем пълноценно семейство и да имат деца. Ако това е истина, значи Венсан Касел се готви да става баща за трети път, пише  OK Magazine.

Актьорът бе женен за Моника Белучи. Двамата бяха заедно общо 17 години като дъщерите им са на 14 и 8 години.

Снимка:  Vanity Fair

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
а според мен е просто смешен, а може би и втори Джони Деп?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
З ( преди 5 години )
Никога не е късно да станеш за срам :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар