IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона Гочева ще става майка

24 август 2018 15 00

Певицата обяви: "Бебе на борда"

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Мона Гочева ще става майка. Атрисата, известна с участието си в тийн сериала "Революция Z", публикува снимка с любимия във Фейсбук, с която обяви щастливата новина и добави: "Приказката продължава". 

Публикацията на влогърката е събрала над 800 харесвания. На фотоса Радослав Гочев е прегърнал Мона, която държи в ръцете си табела с надписа: "Бебе на борда". 

"Мона, хаха, още не се е излюпила моята, но чакаме всеки момент. Ако имаш въпроси, пиши, прясно ми е още Хахах. И най вече лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!", коментира моделът Глория Петкова под хубавата новина на Мона. Тя от своя страна й отговори, че може да се уговорят за среща в парка през пролетта, когато най-вероятно актрисата вече ще е родила. 

Мона Недева и Радослав Гочев сключиха брак преди близо година. Наскоро двамата бяха на почивка в Рим, което е показателно, че бъдещата майка се чувства много добре и бременността не й пречи да пътува на по-дълги разстояния. 

Източник: Мона Гочева/Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари