IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визуалната еволюция на Никол Кидман. Началото - 1983 г.

1 септември 2018 08 00

Вижте как се е променила актрисата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Никол Кидман е една от емблемите на съвременното кино. На екран е вече 35 години, като е записала вълнуващи роли в редица хитови заглавия. През 2001 г. печели Златен глобус и номинация за Оскар за най-добра женска роля за образа на Сатин в "Мулен Руж". 

За ролята си на Вирджиния Улф в "Часовете" получава Оскар за най-добра женска роля, Награда на БАФТА за най-добра актриса в главна роля, Златен глобус за най-добра актриса в драматичен филм. В бляскавата си кариера е носител на редица статуетки и е сред номинираните в най-престижните категории на различните филмови награди. 

През 2017 г. участва в два телевизионни сериала - "Върхът на езерото" и "Големите малки лъжи". За ролята й на Селест в последния тя е отличена със Златен глобус и награда Еми за най-добра актриса в минисериал или филм.

Кариерата й със сигурност е много любопитна, осеяна с възходи, но как се е променила визуално актрисата от 1983 г., когато дебютира, до днес? Вижте!

1983 година. Кариерата на Никол Кидман току-що започва да набира скорост. Имиджът на звездата по онова време е далеч от сега познатата ни женственост и съвършеност. 

1992 година. През тази година Никол Кидман участва във филма "Далече, далече". По това време Кидман е вярна на червените си къдрици. Кожата на звездата е в безцветен тон, а веждите й не са подчертани.

1996 година. Играейки в номинирания за Оскар филм "Портрет на една дама", Никол Кидман се появява за пръв път на публично място с права коса. Новият образ определено допада на публиката и критиката.

2001 година. Кидман най-накрая открива себе си. За известно време актрисата не променя прическата си и използва естествен грим и за холивудските партита, и за червения килим.

2002 година. Никол навлиза във времето на активни експерименти с нюанси на червилата. Оттогава са минали години, но актрисата рядко може да се види с такъв ярък грим. 

2003 година. Никол Кидман се появява на церемонията "Оскар" с малко грим и прибрана коса. Визията й определено е строга, но пък запомняща се. По това време това се превръща в една от най-известните визии на Кидман.

2007 година. Актрисата отново жадува за промяна и залага ма прическа удължено каре. Феновете са категорични - този образ не отговаря напълно на нейния характер и темперамент. 

2011 година. След като експериментира с цвят на косата и ярки червила, Никол Кидман отново се връща към червените къдрици и лекия грим. И все пак нюансите на мед и златото добавят мистерия към нейната визия.

2013 година. Никол Кидман се превърна в тази, която я познаваме - руса коса, ярки устни, порцеланова кожа. Елементи, които се превърнаха в нейна запазена марка.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари