IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин купи "сватбено гнездо" за Хейли за 5 млн. долара

28 август 2018 13 20

Певецът се сдоби с имот в Канада

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Джъстин Бийбър съвсем сериозно се готви за брак с Хейли Болдуин. Съвсем скоро двамата обявиха, че изтеглят сватбата по-рано и тя ще се състои още тази година.

Малко преди това певецът реши да си направи и „семейно гнездо“ в Канада. Новият дом за двамата влюбени струва 5 млн. oолара.  Все още не е известно дали недвижимата собственост ще е основният дом за младоженците или ще ходят там, за да си почиват, пише TMZ.

Новата къща е около 900 квадрата и се състои от 4 спални, 6 бани, изход с езеро, винарска изба, зала за домашно кино и дори конюшна. Домът се намира кра езерото Пъслинч в Онтарио, близо до родния му град Стратфорд.

Сега Джъстин е наел имот в Западен Холивуд, а Хейли – апартамент в Ню Йорк.Двамата започнаха връзка след като Бийбър скъса за пореден път със Селена Гомес.

В началото изглеждаше, че връзката между двамата има за цел само да привлече вниманието на Гомес, но те скоро след това увериха, че отношенията им са сериозни.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари