IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на скандалите: Излагат сватбените дрехи на Хари и Меган

30 август 2018 06 10

Изложбата "Кралска сватба" ще е в Уиндзорския дворец

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На фона на скандалните изказвания на семейството на Меган Маркъл от Уиндзорския дворец решиха да изложат на публичен показ сватбените одежди на принц Хари и Меган, предаде Ройтерс.

Феновете на кралската двойка ще могат да разгледат отблизо булчинската рокля на херцогинята на Съсекс и нейния 5-метров шлейф.

Интерес ще предизвика и диамантено-платинената тиара, която беше предоставена за случая на Меган Маркъл от кралица Елизабет Втора.

Ще бъде изложено и копие на военната униформа на принц Хари, която той облече за венчавката си на 19 май.

Изложбата "Кралската сватба на херцога и херцогинята на Съсекс" ще се състои в Уиндзорския дворец от 28 октомври до 6 януари, след което ще бъде изложена в двореца Холируд в шотландската столица Единбург от 14 юни до 6 октомври 2019 година.

Именно тържественото събитие стана причина за раздора между кралското семейство и фамилия Маркъл. Роднините на Меган се жалват, че не били поканени на церемонията и не спират да отправят критики към някогашната звезда от сериала "Костюмари".

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари