След като хубаво си отпочина със семейството на Бахамите, Виктория Бекъм отново се зае с работа. Докато беше по бизнес дела във Франция, бившата певица от "Spice Girls" зарадва феновете си с хубава новина. 

"Моят нов уебсайт вече е на живо. Толкова се вълнувам, че сега достига до над 100 държави", написа дизайнерката в Instagram и публикува снимка с лаптоп. Тя обясни допълнително във видео, че страницата на нейния бранд разполага с богато интерактивно съдържание, част от което се предава на момента. 

"Надявам се, че ще се забавлявате ... Кажете си мнението", допълва Виктория, а след което получава вълна от коментари. Една част от тях са негативни, свързани с това, че дрехите, които предлага, са твърде скъпи и не са за всеки ден. 

"Показах някои неща от сайта на 10-годишната си дъщеря и тя не ги хареса. Каза, че Виктория живее в свой собствен свят", написа потребителка на социалната мрежа под новината за новия сайт. Друга й отговори: "Тази жена е фантастична. Тя работи яко, за да постигне това. Хората, които я критикуват, трябва да престанат да й завиждат и да пораснат". 

Още по темата


Преди броени певиците от "Spice Girls" обявиха, че подготвят турне във Великобритания през 2019 г. В него обаче няма да участва Виктория Бекъм. Най-вероятно причината за това са ангажиментите й като дизайнерка и стар конфликт с останалите от групата. 

След като приключи певческата си кариера, половинката на Дейвид Бекъм реши да стане дизайнер и създаде своя модна линия през 2008 г. В момента нейните дрехи и аксесоари се продават в над 500 магазина в 60 страни по света, като първият бе открит през далечната 2014-а.