IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скалата се радва на щастливи мигове с децата

31 август 2018 11 20

Бебето му е слабост

Източник: Instagram

Източник: Instagram

На това му се казва любящ татко. Въпреки натоварените снимки покрай ангажиментите си за HBO, Дуейн Джонсън не пренебрегва децата си нито за ден. Това личи от неговия профил в Instagram, където гордият баща публикува очарователни снимки на своите три дъщерички. 

"Тя може да бъде всичко, което иска. Тя може да седи на всяка маса, върви благодарно по стъпките на онези, които вече са й поправили пътя. Тя, по-голямата й сестра Симоне и по-мъничката Тиана Джи, винаги ще имат силен глас и положително въздействие. Тя може така настоятелно да напъха мазен кроасан в устата на татко си докато той е на строга диета". Това гласи текстът към фотос на актьора с Жасмин Лиа- второто момиченце. На него къдравото момиченце храни баща си с въпросния кроасан, а той се усмихва насреща й. 

Преди няколко дни Скалата публикува клипче в което се радва и говори на най-малкото си дете - очарователната Тиана. Неговата съпруга Лорън също го сподели и написа: "Просто погледнете очарованието в очите й. След като Дуейн разговаря с нея, тя се гърчи и усмихва, сякаш наистина му отговаря. Вижте сами колко са сладки!". 

Двете момиченца са от втория брак на екшън героя. По-рано той излизаше с актрисата Дана Гарсия, която му роди момиченце на име Симоне. Шест години по-късно двамата се разделиха и той сключи брак с Лорън Хашиян. 

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари