IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра и Ник Джонас на почивка в Мексико

4 септември 2018 08 40

Двамата не могат един без друг

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Мъжът и планината“. Това гласи текст към снимка, която Ник Джонас публикува в Instagram. От поста му става ясно, че той е на почивка в Мексико заедно с годеницата си Приянка Чопра, която е направила въпросния кадър.

„Най-добрият фотограф“, написа последовател на певеца в социалната мрежа. „Трябва да се снимате двамата и да споделите снимката възможно най-бързо с нас“, коментира друг. Двамата обаче не споделиха повече фотоси от разходката в планината.

Освен положителните коментари за двойката, много хейтъри не пропуснаха да напишат, че Ник и Приянка не са един за друг и скоро ще се разделят.

Припомняме, че годежът на Приянка и Ник бе преди броени седмици в Мумбай. Там двамата събраха родителите си и най-близките на скромно тържество според местните традиции. Малко след това певецът замина за САЩ, а възлюбената му остана в Индия, за да завърши ангажиментите си по филма „The sky is pink“. Явно двамата все пак са намерили малко време, за да се разходят из Мексико.

Както по-рано световните медии съобщиха, британският изпълнител е предложил на красивата актриса на нейния рожден ден, само месец след като двамата обявиха официално връзката си в публичното пространство.

(
Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари