IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън отишла в Бали заради следродилна депресия

7 септември 2018 11 10

Моделът се храни здравословно

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Криси Тейгън отишла на почивка в Бали, за да се справи със следродилната депресия. Това стана ясно от нейно интервю за октомврийското издание на Women's Health.

След появата на второто ѝ дете, Тейгън взела решение да се грижи по-добре за своето здраве. Тя изтъква, че отношението й към нейното тяло и секса коренно са се променили, особено след следродилната депресия.

32-годишната Криси признава, че след раждането на дъщеря й през 2016 г. тя се хранела доста нездравословно: „След Луна пиех твърде много. Не ядях толкова, отколкото пиех. Не бях добра с тялото си“.

Криси коментира, че по време на отглеждането на Луна е успяла да напише една готварска книга.

Любимата на Джон Леджънт споделя още, че след появата на сина ѝ Милс Теодор Стивънс гледа по-различно на нещата. Тя е категорична, че престоят ѝ в Бали я е накарал да гледа по-положително на нещата и да заобича тялото си.

„Какво може да е по-важно от психичното ни здраве? Какво е по-важно от това да правиш най-доброто за тялото си и да се гордееш с децата си?“, казва още тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари