IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заснеха Кейти Прайс след купон, иска и обича кока

11 септември 2018 06 50

Заснеха я как взима дрога

Източник: Reuters, архив

Източник: Reuters, архив

40-годишната Кейти Прайс отново превзе булевардните рубрики, след като я заснеха как взима дрога. Тя била в нетрезво състояние и се забавлявала с двама непознати мъже в Пуерто Порталс, Испания. Това пише Daily Mail и уточнява, че един от тях направил скандалния клип.

„Направи ми линия, не ми пука. Обичам коката, ти знаеш, вдига ме във въздуха“. Това били думите на Прайс към един от мъжете, които тя произнесла рапирайки.

Случаят е от 29 август. Тогава Кейти била на почивка в курорта и посетила местно заведение със своя позната. Когато приятелката ѝ поискала да си ходят, Прайс я отпратила и решила да се присъедини към компанията на група мъже. По-късно ги придружила до апартамента им, за да продължат купона.

„Кейти беше много забавна. Флиртуваше доста. След това започна да се държи странно, седеше на пода и се правеше на рапърка“, заявява един от представителите на силния пол пред „The sun“. По думите му, тя им предложила да се качат, за да се освежат с кока и потанцуват.

„Тя вземаше наркотици, но не ни спря да я снимаме“, коментира друг мъж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари