IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Розмари внесе свежест във VIP Brother

11 септември 2018 06 10

С кулинарката Божана са свежото попълнение в къщата

Снимки: VIP Brother

Снимки: VIP Brother

И тази година ще станем свидетели на телевизионни сеири с марката VIP Brother. Вече са ясни 17-те съквартиранти, повечето нямащи нищо общо с определението за VIP. Има известни, отчаяно търсещи известност, както и някои неизвестни за широката публика герои.

Враждата бе зададена още от първата минута от Ваня Костова, която ни в клин, ни в ръкав започна да обяснява как напуснала „Тоника“ заради „Ева и въобще семейство Найденови, които я мразели“. И сложи малко подправка – Ева правела магии. Набедената за магьосница влезе след Костова, а хладината между двете бе видима.

Мис Плеймейт Нора Недкова пък ще обира точките с начетеност и интелигентност, като на русокосата гърла видимо ѝ е трудно дори да повтори зададени изречения. Тя даде сериозна заявка още на килима пред къщата. На констатацията на Ники Кънчев: „Вероятно много мъже ти падат в краката“, тя отговори „Добре съм!“. Продуцентите пък я направиха мишена с длъжността президент на групата от Нови хан.

За вицепрезидент пък бе избран гримьорът Кулагин, като двамата вече се хванаха за косите още в кулинарно шоу преди няколко месеца. Кулагин не пропусна да осведоми зрителите, че Недкова „е много тъпа“.

Нора, Кулагин и Наско Колев със сигурност ще ни докарат напрежение в слуха с мьекащия си акцент.

Ричард, който е носител на титлата Мистър София 2018, влезе с най-ясни мотиви – човекът иска да е известен, да го спират по улиците и да стане популярен като треньор по фитнес.

Най-силните попадения в каста определено са кулинарката Божана Кацарова, рапърката Диона, която се закани в рими „да пука“ всички, които се надуват и моделът Розмари. Тя е от смесен брак – баща ѝ е германец, а майка ѝ – от Казанлък. Снимала се е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун.

Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Трудноговорещата български Розмари се понрави с непринудеността си и огромната разлика в излъчване и поведение в сравнение с родните Instagram „модели“, които дори не са се докосвали до подиум, различен от тези в чалготеките.

Със закани и философията, че на жената мястото ѝ е в къщата влезе и бившият затворник и певец Ванко 1. Той се зарече да бойкотира мисии, ако трябва да се облича като жена.

Независимо от напомпаните визитки ще има и участници, които определено няма да са на дневен ред в сюжетната линия на шоуто. Актьорът Веселин Плачков очаква да стане баща до десетина дни и ще чака изгонването си, за да се прибере до съпругата си Мариана Попова. Половинката на Гала – Стефан, също едва ли ще се превърне в любимец на публиката на шоуто, а двойката Петко Димитров и танцьорката Яна спокойно могат да изпълнят заканата си да се наспят далеч от децата си. В тази група ще попадне и Мира Добрева, чийто мотиви за участие са повече от неясни. Лора Караджова пък влезе в къщата в Нови хан толкова притеснена, сякаш никога не е виждала камера.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари