IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваня Стамболова предложи брак на приятеля си

14 септември 2018 13 40

Бившата лекоатлетка се обясни в любов във „Фермата“

Снимка: Фермата

Снимка: Фермата

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова отправи любовно послание към своя партньор Веселин в своя видеодневник и направи предложение за брак в четвъртия сезон на „Фермата“.

„Веско, обичам те страшно много... Мечтая си да създам семейство с теб, да имаме дечица, дом. Ти си най-голямата ми любов“, призна спортистката.

Задава се и първият елиминационен дуел в новия сезон на „Фермата“ в неделя.

Росица от отбора на емигрантите ще се изправи срещу богатата наследница Гергана от тима на тукашните българи. Дотам се стигна след решение на фермера на седмицата – Георги да избере от двамата си ратаи именно емигрантката в Лондон да се състезава за оставане в шоуто. На специална церемония в лятната кухня от своя страна Росица реши, че неин опонент на Арената тази неделя ще бъде богатата наследница Гергана, внучка на последния шеф на УБО генерал Георги Милушев.

През последните няколко дни в четвъртата ферма участниците по традиция получиха и своите първи уроци по история, занаяти и традиционни обичаи. Иван Кънчев от сдружението „Българска история“ им преподаде първия открит урок по родолюбие, който разпали остри спорове между фермерите относно тезата на българомохамеданина Нури, че в България не е имало турско робство.

Тази вечер наставниците Бети и Ники за първи път ще оценяват работата на участниците по задачите в стопанството. Техните коментари ще засилят съревнованието между отбора на тукашните и този на емигрантите за това кои са по-способни и ще разпали нови спорове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари