IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери намекна, че има нов мъж в живота си

17 септември 2018 07 20

Актрисата показа, че е твърде близка с треньора си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Хали Бери честити рождения ден на своя личен треньор Питър Лий Томас, пожелавайки му да бъде много щастлив, като използва Instagram за целта.

Актрисата сподели кадър, на който е прегърнала твърде интимно дългогодишния си треньор и така накара феновете си да се чудят дали пък той не е новият мъж в живота ѝ.

Бери, която наскоро направи своя режисьорски дебют с филма „Bruised“, написа в социалната мрежа, че благодарение на Питър в момента се намира в най-добрата си физическа форма досега в живота си.

В новия си филм Хали играе жена, която е MMA боец и за да се подготви за лентата тя се е придържала към строга тренировъчна схема, изготвена от Питър.

Хали редовно споделя кадри, на които двамата с Питър тренират и се забавляват. Снимка: Instagram

Откакто се разведе с бащата на 4-годишния си син Масео – френския актьор Оливие Мартинес, Хали не е имала сериозна връзка.

Колкото до Питър Лий Томас, той доста наподобява като външност бащата на 10-годишната дъщеря на Бери – Нала, а именно канадския модел Габриел Обри.

Габриел Обри. Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари