IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Далай Лама благослови нероденото дете на Гиър и Силва

17 септември 2018 09 40

Те се срещнаха в Ротердам, Холандия

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му съпруга Александра Силва потвърдиха, че са в очакване на първото си общо дете.

Александра публикува снимка на страницата си в Instagram на 16 септември, на която се вижда, че двойката се е срещнала с Далай Лама, а той благославя нероденото им дете, пише Daily Mail. Кадърът бе съпроводен с надпис: „безценен момент отпреди няколко минути. Благословия за нашето бъдещо съкровище. Не можехме да го съобщим, преди да кажем на Далай Лама“. Всички те са се срещнали в Ротердам, Холандия.

Гиър е дългогодишен приятел с Далай Лама, като самият той е будист и виден защитник на човешките права в Тибет. Неговата всеотдайна подкрепа му донесе забрана за влизане в Китай.

Гиър не крие любовта си към своята съпруга, за която се ожени през април. Той призна, че се чувства най-щастливият човек на света. И двамата имат деца от предишните си бракове.

Ричард Гиър е баща на 18-годишния Хоумър от брака си с Кери Лоуъл, а Александра е майка на 5-годишния Алберто от предишна връзка.

Двамата съпрузи се запознаха преди пет години в луксозен италиански бутик.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари