IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маркъл не се среща с баща си, но покани майка си в Кенсингтън

21 септември 2018 08 20

Дория участва в благотворителен проект на дъщеря си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Докато Меган Маркъл все още отказва да се срещне с баща си и останалите си роднини, то тя има силна връзка със своята майка. Ето че звездата я покани на благотворително събитие, което тя организира в двореца Кенсингтън.

То е продължение на мероприятието, в което бившата актриса участва преди дни, а именно издаването на кулинарна книга „Заедно: Готварска книга на общността ни“.

Целта на книгата е събиране на средства в помощ на хората, пострадали при пожара в Гренфел тауър в Лондон, при който загинаха 71 души, пише OK Magazine.

Снимка: Reuters

Така в двореца се събраха гости, като главни действащи лица бяха именно Меган и принц Хари. Изненадващо до тях застана и майката на херцогинята на Съсекс Дория Рагланд.

Оказа се, че тя е прелетяла от Лос Анджелис до Лондон, за да бъде част от събитието. Меган обясни, че се гордее с Лондон, защото е многонационален град.

Снимка: Reuters

Пожарът в Гренфел тауър е най-смъртоносният в подобна сграда във Великобритания от Втората световна война и се появиха критики, че властите се бавят да осигурят нови жилища за много от оцелелите.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари