IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера отново на сцена

27 септември 2018 12 20

Певицата тръгна на турне

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Кристина Агилера отново е на сцената. След като близо 10 години не бе пяла пред публика, певицата зарадва феновете си с турнето „Liberation“ (Освобождаване). Първият концерт от него бе в Маями.

„Да бъда майка е нещо важно за мен. Аз съм една много практична майка. Никога не съм искала децата ми да се чувстват така, сякаш живеят в моята сянка и самите те не са важни. Не искам да бъда този тип майка, затова си взех малко почивни дни за тях. Но мама има нужда да се върне към това, което трябва да прави“, каза Агилера от сцената и посвети концерта на двете си деца.

Певицата разказа на публиката, че синът ѝ Макс има нюх към музиката и скоро може да тръгне по нейните стъпки: „Моят син Макс всъщност има невероятен глас. Не го показва често, но когато го хванах вчера да пее се справяше перфектно. Той определено има талант и ако иска, може да направи нещо с него“.

Изпълнителката призна, че дъщеря ѝ не харесва особено нейните песни. „Когато се разпявам, тя идва и тропа по вратата и ми казва: „Ти притесняваш прасето Пепа“, обяснява тя.

Кристина Агилера разкри на публиката, че подготвя новата си песен, която ще се казва „Wonderland“. Очаква се тя да е готова скоро и певицата да запише и клип към нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари