IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оуен Уилсън ще става татко за трети път

28 септември 2018 08 40

Новата му приятелка чака момиченце

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Оуен Уилсън ще става татко за трети път. Това съобщават световните медии и уточняват, че Верони Вонгсвиртс, с която има връзка, е потвърдила щастливата новина.

Известният актьор си е направил тест за бащинство, пише „Daily Mail“. И припомня, че през юни комедиантът е забелязан в клиника с неизвестна жена.

49-годишната холивудска звезда вече има две момчета от различни жени, като сега чака момиченце. Новата му изгора, с която се запознал преди близо пет години, доскоро бе непозната за медиите.

През юни 34-годишната красавица е споделила снимка от ултразвуковото изследване, но никой не е подозирал кой е бащата на бъдещото ѝ дете. По-късно тя споделила с феновете си в социалните мрежи снимка с актьора и уточнила, че е именно той. След това разкрила подробности за връзката си с него.

Вонгсвиртс споделя, че вече избрала име на бебето – Лайла. Тя е категорична, че Оуен Уилсън е много развълнуван, че отново ще става татко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари