IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Хайланд призна за сексуално посегателство над нея в гимназията

28 септември 2018 10 40

Никой нямаше да ми повярва, пише тя

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Актрисата Сара Хайланд призна за сексуално посегателство над нея в гимназията. Звездата от „Модерно семейство“ разкри подробности за случилото се в Twitter. Тя е поредната известна личност, която подкрепи движението „Me too“ и сподели лични преживявания по темата.

Хайланд обяснява, че неин приятел се опитал да я изнасили по време на купон по случай посрещането на Нова година. „Всички бяха пияни. Той нахлу в банята, в която бях. Надявах се, че това е било сън, но разкъсаните ми чорапи сутринта показваха друго“.

Публикацията на 27-годишната красавица е придружена с хаштаговете „MeToo“, „believewomen“, „IBelieveHer“, с които призовава своите последователи да подкрепят движението срещу сексуалното насилие над известни личности и да повярват на жените, които до момента са се осмелили да разкажат какво са преживели.

Младата актриса, която често провокира със снимки по бански, признава, че е била твърде млада, когато е преживяла сексуално насилие. Тогава не споделила за станалото, защото смятала, че никой няма да ѝ повярва.

Сара Хайланд е категорична, че Кристин Бласи Форд, Дебора Рамирес и още една жена, които обвиниха кандидата за Върховния съд на САЩ Брет Кавано в сексуално насилие, казват истината.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари