IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория запозна малкия Сантяго с Виктория Бекъм

28 септември 2018 13 10

Трогателен фотос се появи в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

eЕва Лонгория запозна 3-месечния си син с Виктория Бекъм. На страницата си в Instagram звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ се снима с дизайнерката и малкия Сантяго.

Бебето се появи през юни тази година. То е първо дете за актрисата, а своя първи опит като родител, Ева Лонгория, която роди на 43 години нарича „вълшебен“.

„Мога да работя в мултизадачен режим и умея да се фокусирам – разказва Ева – Към всичко подхождам естествено, така е и с майчинството – и в медицински, и в духовен смисъл. Искам да зная и умея повече, затова гледам да дам всичко най-добро, което зависи от мен“.

Актрисата и дизайнерката са приятелки от няколко години. Те се запознали в Лос Анджелис и оттогава са в добри отношения, макар и от разстояние. Срещат се и по важни поводи като например когато Виктория подготви сватбения тоалет на Ева и заедно със съпруга си Дейвид Бекъм бе почетен гост на сватбата на Лонгория с Хосе Бастон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари