IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марша Крос разкри, че се бори с рака

3 октомври 2018 08 40

Актрисата е загубила хубавата си коса

Източник:Instagram

Източник:Instagram

Марша Крос е болна от рак и от близо 8 месеца се лекува. Това стана ясно от неин пост в Instagram. Звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ качи кадър, на който е с много къса коса.

„Толкова съм благодарна и щастлива, че съм жива, но ми е мъчно за моята коса“, написа тя под снимката. И добави, че разбира всеки, който е загубил косата си заради тежката диагноза.

Публикацията на актрисата в социалната мрежа провокира вълна от коментари на нейни последователи, които я подкрепят в най-трудния момент от нейния живот.

Марша благодари за положителните коментари и уточни, че има рак на ануса, но в момента е в ремисия и се надява лечението ѝ да продължи успешно. Тя е успяла да крие своя здравословен проблем далече от медиите.

Звездата, която имаше разкошна рижаво-червена коса, е женена за Том Махоуни, който също имаше онкологично заболяване и го пребори през 2010 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари