IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сциентологията държи Кейти Холмс, може да изгуби Сури

1 октомври 2018 08 20

Лиа Римини убедена, че са й забранили да говори за сциентологията

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кейти Холмс нито веднъж не е била забелязана да се забърква в скандал. Актрисата не употребява наркотици и алкохол, но все пак рискува да загуби правата над дъщеря си.

Всичко е заради сциентологията, смята нейната близка приятелка Лиа Римини, която също е била последователка на църквата, но я напуснала през 2013 г.

48-годишната актриса, известна с ролята на Кери в поредицата „Царят на квартала“, обвини сциентологията в сектанство в поредица от документални телевизионни серии.

По данни на изданието Palme Magazine, Лиа вярва, че нейната приятелка е подписала договор да не разгласява нищо от това което знае за сциентологията, покрай брака си с Том Круз и затова се страхува да разкаже каквото и да било.

„Кейти и Никол (Кидман) просто мълчат на тази тема. Смятам, че са ги заставили да подпишат някакви документи. Кейти ще мълчи, иначе може да я лишат от родителските права над дъщеря ѝ Сури“, откровено обяснявала Лиа пред изданието.

Холмс и Круз се разделиха през 2012 г. Смята се, че една от причините е именно увлечението на Том по сциентологията. Малко след развода актьорът все още общуваше с дъщеря си, но в един момент престана да поддържа всякакви контакти със Сури и майка ѝ.

Римини обяснява, че някога с Кейти са били много близки приятелки, но вече дори не пият кафе заедно. Според Лиа – причината е, че са забранили на бившата съпруга на Круз да разговаря с нея. По думите ѝ, сциентолозите държат живота на много хора в ръцете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари