IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След поредната кражба: Бившият на Риана ще я пази

1 октомври 2018 12 10

Крис Браун се включи в екип професионалисти, които пазят певицата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Бившият възлюбен на Риана – Крис Браун доста се обезпокои, че за пореден път крадци влизат с взлом в дома на певицата. Само преди дни стана ясно, че неизвестни са влизали в къщата на певицата.

Въпреки напрегнатите отношения между бившите гаджета, Риана смело може да разчита на неговата помощ. Източник сподели пред The Hollywood life, че певецът предложил лично да се включи в разследването по случая и неговото предложение не останало незабелязано.

Това не е първата кражба от Риана за тази година. През май бе арестуван неин фен, обвинен, че я преследва, а също и затова, че е влязъл в дома й с взлом.

За последния случай престъпникът все още не е открит. Близки до Риана обяснили, че тя е изплашена и от предишния инцидент и за нея е неприятно чувството да знае, че някой е влизал в дома ѝ без нейно присъствие. Така тя се чувства уязвима.

„Разбира се, тя знае, че Крис иска да ѝ помогне и цени неговата подкрепа“, коментира близък до звездата. С инцидента са се заели група професионалисти, които следят за безопасността на певицата.

От полицията в Лос Анджелис обещали да предоставят повече информация за разследването до края на седмицата. US Today съобщава, че на мястото на престъплението са забелязани трима тъмнокожи мъже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари