IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория и Дейвид Бекъм чакат петото си дете?

2 октомври 2018 06 10

Дизайнерката още крие бременността си

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Бременна ли е Виктория Бекъм? Този въпрос зададоха миналата седмица английските таблоиди, забравили, че по-рано говориха разпалено за нейния развод. Близък до фамилията, пожелал да остане анонимен, разкрива пред списание „OK“, че дизайнерката и нейният съпруг очакват петото си дете, но все още крият щастливата новина.

44-годишната Виктория е събрала най-близките на вечеря, за да им съобщи, че с Дейвид Бекъм ще стават отново родители. Двамата имат трима сина и едно момиченце.

„Всички пиха шампанско, с изключение на Виктория. Със сълзи на очи Дейвид се изправи и сподели, че чакат пето дете“, допълва източникът. По думите му, бившата спайска вече знае пола на бебето, което означава, че тя е поне в четвъртия месец.

Семейство Бекъм все още не са потвърдили официално новината за новия наследник. Наскоро двойката отпразнува деветнадесет години от сватбата и се появи с децата на корицата на Vogue.

Миналия месец момичетата от „Spice Girls“ обявиха, че подготвят национално турне през 2019 г., но в него няма да вземе участие Виктория Бекъм. Тогава се заговори, че половинката на Дейвид се е скарала със своите колежки, но най-вероятно бременността ѝ е причината да откаже да се качи на една сцена с тях.

Източник: Vogue

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари