IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора: Мъжете трябва да подкрепят жените с действия

6 октомври 2018 06 00

Звездата е първата жена, която застава на корицата на Esquire Middle East

Снимка: Esquire

Снимка: Esquire

Британската поп звезда с албански корени Рита Ора стана първата жена, която украси корица на мъжкото списание Esquire Middle East.

Певицата дава интервю пред изданието, в което коментира своя нов албум „Phoenix“, който ще бъде пуснат на пазара на 23 ноември. Рита обсъжда различни теми със списанието, но най-много коментира женското движение срещу насилието # Me Too.

Ора призова мъжете да подкрепят движението чрез „действия“, а не само с думи. „Харесва ми да виждам мъже, които се стремят към това, което могат и не могат да кажат в наши дни... Но трябва да го показват с действия, а не само с думи. Става въпрос за това мъжете да подкрепят прогресивната промяна. Ключът е да покажат подкрепата си по какъвто и да е начин.“

Звездата казва, че се гордее с визията си. „Обичам да бъда в хармония с тялото си и не смятам, че като се стремя да бъда секси, това е форма на неуважение към другите хора или пък е лошо възпитание. Това е форма на свобода на изразяване“, добавя тя.

Вижте снимките на Рита за изданието в галерията ни!

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/62866-rita-ora-stana-parvata-zhena-na-koricata-na-Esquire-Middle-East/gallery/1/

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари