IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Татко за пример: Скалата с маникюр от дъщеричката си

15 ноември 2018 06 50

Жасмин обожава да му лакира ноктите

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Дуейн Джонсън показа за пореден път, че е страхотен баща. Вместо да се отдаде на работа или да отиде да тренира във фитнеса, той се подложи на „козметични процедури“, направени от по-голямата му дъщеричка. Това става ясно от негова публикация в Instagram.

Актьорът е качил снимка, от която се вижда, че неговата слабост – Жасмин, поставя върху ноктите му яркочервен лак. Фотосът умили хиляди фенове на звездата в социалната мрежа.

„Ела тук, скъпа, и дай целувка на татко. Аз трябва да работя“, казал Скалата на 2-годишното си момиченце, но то му отговорило: „Не, татко, ти наистина имаш нужда от лак“. Според звездата, след като Жасмин го погледне с красивите сини очи, които е взела от майка си, той се разтапя и не може да й откаже.

46-годишният бивш кечист има две момиченца от дългогодишния си брак с Лорън Хашиян, както и 17-годишна тийнейджърка от връзката си с актрисата Дана Гарсия. Най-малкото му детенце – Тиана, още няма годинка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари