IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт зарадва дете с аутизъм

5 октомври 2018 08 30

Дари пари за лечението на кучето му

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Преди няколко дни Тейлър Суифт се срещна с 8-годишния Якоб Хил, който събира пари за болното си куче. За да зарадва малчугана, тя дари 10 000 долара за лечението на животното.

Момченцето и неговите родители имаха възможността да се срещнат със Суифт в Хюстън, където бе поредният концерт от нейното национално турне. Изпълнителката поговори с тях и им даде билети за едно от новите си участия.

„Тейлър Суифт бе толкова мила... Тя не забеляза увреждането на сина ми ... Застана на колене и го погледна право в очите, като му каза „здравей“. Той се хвана за лицето, сграбчи косата си и каза „Здравей, Тейлър“. Това тренирахме цяла седмица, но не бяхме сигурни дали той ще ѝ проговори“, написа във Фейсбук майката на момчето – Алисън Хил.

Майката е качила няколко снимки в социалната мрежа, на които се вижда, че момчето не се притеснява от присъствието на звездата, дори ѝ позволява да го прегърне. А за децата с аутизъм е известно, че трудно комуникират с чужди хора.

В блога на момченцето, набиращо пари за лечението на неговото куче, майката още веднъж благодари на певицата за жеста, който е направила към детето ѝ.

Тейлър Суифт, която много обича животните, ще участва със свое изпълнение на американските музикални награди, които ще се състоят на 9 октомври.

Източник: Facebook/Allison H.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари