IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис България Наталия Гуркова погребва съпруга си в ЮАР

5 октомври 2018 06 40

Тя ще се прости с Джордже Михалевич в Йоханесбург

Снимка: Булфото, архив

Снимка: Булфото, архив

Мис България 1998 Наталия Гуркова ще изпрати убития си съпруг Джордже Михалевич с поклонение в Йоханесбург. Погребението ще е в събота, 6 октомври, в Гръцката ортодоксална църква в ЮАР. По информация на „България Днес“ бившата Мис и майката на Джордже – Мира, вече са там.

Съпругът на Гуркова бе застрелян преди седмица на светофар, а погребението се забави заради аутопсия и изясняване на причините за смъртта му. Семейството първоначално има желание Джордже да бъде погребан в родната си Черна гора, но заради всичките усложнения около аутопсията поклонението ще е в ЮАР.

След смъртта на Михалевич започнаха да изплуват наяве негови връзки с лица от подземния свят. Джордже е известен в цяла Южна Африка с бизнеса си с диаманти. Медиите в Сърбия и ЮАР разкриват, че е имал бизнес отношения с осъдените за убийството на Желко Ражнатович – Аркан, които от години се укриват в Йоханесбург. Един от тях – Милан Джуричич, е застрелян през април в Йоханесбург, а разследващите намират сходство между неговото убийство и това на Михалевич.

Самата Наталия Гуркова, както и двете им деца, от години не са стъпвали в Южна Африка. По молба на Гуркова семейството се пренася в просторен апартамент в София. Михалевич пътува постоянно, но често се връща при жена си и винаги присъствието му е документирано на някое светско парти в София.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари