IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли призна: Преживях нервен срив в пика на славата ми!

5 октомври 2018 11 50

Актрисата разказва, че е спряла работа за година

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

33-годишната Кийра Найтли призна пред The Hollywood Reporter, че когато е била на 22 години, в пика на славата си, е получила нервен срив.

По думите ѝ, по онова време папараците са получавали големи хонорари, ако успеят да снимат някоя звезда в неугледен вид и даде пример с разпространени фотоси на Бритни Спиърс, които опетнили репутацията ѝ.

„Ако сте се появили пред тях и сте била секси, те правят всичко възможно, за да ви опозорят. Затова ме преследваха по 20 момчета с фотоапарати“, спомня си Кийра.

Звездата от „Карибски пирати“ допълни, че тогава животът ѝ се превърнал в борба с журналистите.

„Те правиха всичко, за да ме опозорят, а аз не исках да им дам много. Те крещяха и викаха името ми“.

Това именно ѝ е докарало нервен срив преди 10 години.

„Преживях нервен срив на 22 години и се наложи да прекъсна работа за една година. Диагностицираха ме с посттравматично стресово разстройство. Лекарят ми каза: „Обикновено хората идват при мен, мислейки си, че ги преследват, но в този случай това наистина е така. Ти си първият човек в практиката ми, с който това действително се случва“.

Актрисата се борила с панически атаки, които можели да започнат, дори докато е на червения килим и от това тя се бояла най-много. Хипнотерапията ѝ помогнала да се справи.

В същото време Найтли е рядък гост на светски вечеринки. Тя посвещава всичкото си свободно време на 3-годишната си дъщеря Еди и съпруга си Джеймс Ригтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари