IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли пленена от Киану Рийвс?

10 октомври 2018 06 30

Според слуховете двамата имали връзка от година

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли сякаш затихна на любовния фронт. Тя попадаше в полезрението най-вече заради слабата си фигура и догадките дали крахът на семейството не я е довел до анорексия.

Медиите в Щатите обаче са на друго мнение. Според тях Анджи хич не си е губила времето и от един холивудски ас се е преместила под юргана на друг – Киану Рийвс. Според слуховете двамата имали връзка още от миналото лято, дори Киану често общувал с шестте деца на Джоли.

„Той обича децата и влияе много добре на Анджелина. Киану е добър, честен и отговорен, а това са онези качества, които Анджи иска да притежава мъжът до нея“, коментира източник до 54-годишния актьор.

Предполага се, че искрите помежду им са пламнали през 2017 година, когато Джоли и наследниците ѝ се преместиха да живеят в съседство с майката на Рийвс. Източникът казва още, че майката е много доволна от евентуалната си бъдеща снаха.

Папараци уловиха Рийвс в дома на екранната Злодеида, което може да подсказва за нещо повече от приятелски отношения между двете звезди. Но истината е, че засега и двамата не са коментирали темата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари