IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери Малкоданска с първи снимки на бебето

10 октомври 2018 12 20

Малкият Лео се развива добре

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Всичко е за Лео“. Това написа Гери Малкоданска в Instagram, където качи първата снимка на своя син. Фотосът, на който се виждат само крачетата на детето, умили много от феновете на синоптичката.

Гери е от знаменитостите, които не искат да показват лицето на бебето си от съображения за сигурност. Тя е избрала сиви панталонки за момченцето си, на които има лъвчета с жълта грива от прежда. Чорапките на детето също са със царя на животните.

От други снимки на Малкоданска в социалната мрежа се вижда, че тя е в страхотна форма след раждането и няма да ѝ се налага да пази диета.

Както писахме по-рано, синът на Гери Малкоданска и дизайнера Александър Ковачев се появи на бял свят в края на септември. Тв водещата, която го кръсти Лео, сподели в социалните мрежи, че е родила бебето много по-рано от предвиденото и благодари на лекарите, които са ѝ помогнали за малкия герой.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари