IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес отново в болница. Какво се случи?

11 октомври 2018 13 00

Преживява бившите си гаджета, а има проблеми и със здравето

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

В последно време доста се насъбра на певицата Селена Гомес. Звездата от Disney се озова отново в болница. В продължение на година на актрисата ѝ се наложи да проведе рехабилитация след тежка депресия, свързана с нейната болест.

Тя преживя и трансплантация. Нейният бивш приятел Джъстин Бийбър се ожени за Хейли Болдуин, а се заговори, че другият ѝ експартньор – рапърът The Weeknd се е сгодил с Бела Хадид.

Медиите също така пишат, че след операцията Селена периодично изпитва усложнения в здравословното си състояние. В последно време тя два пъти проведе лечение заради ниски левкоцити в кръвта.

Всичко това влияе на емоционалното състояние на певицата и звездата получава паник атаки и страда от депресия.

Така Селена се обърна отново към специализирана клиника за помощ.

По информация на Daily Mail, през януари Гомес е провела двуседмична програма за лечение в Ню Йорк.

Тя се нуждаела от терапевтична и психиатрична помощ.

Звездата преживява трудна година, което тя сподели в края на септември с феновете си в социалните мрежи. Тогава момичето обясни, че ще напусне Instagram, за да се съсредоточи върху сегашното си състояние.

В скорошно интервю Селена Гомес заяви, че не е уверена, че някога ще може окончателно да се справи с психологическите си проблеми и депресията: „Мисля, че това е реална битка, която ще ми предстои през целия ми живот. Но съм готова затова. В моя живот има много хубави неща, с мен са приятелите и близките ми. Ние ще се справим!“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари