IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След развода: Дженифър Гарнър най-сетне тръгна по срещи

11 октомври 2018 15 00

Актрисата – готова за ново начало в любовта

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След развода бившата съпруга на Бен Афлек – Дженифър Гарнър, официално стана свободна жена и сега актрисата е готова да намери любовта отново. 46-годишната звезда съвсем скоро е срещнала и нов мъж в живота си, пише People.

Въпреки че Дженифър приключи преди няколко години любовните си отношения с Бен, тя дълго време не се решаваше да излиза отново по срещи и да си търси партньор, но вече след като официално документите са оформени, звездата е поела контрол над личния си живот.

Източник коментира пред изданието, че Джен винаги е била опора и е поддържала Афлек, от когото има три деца, но вече всичко е в миналото.

„Джен обича Бен и продължава да общува с него заради децата, но нейният брак приключи преди много години и тя е готова отново да срещне някого“, заявил източник, близък до Гарнър.

По думите му, тя вече не иска да се среща със знаменитости, а предпочита по-нормален живот. Приятелите и роднините ѝ напълно я подкрепят в начинанията и считат, че тя заслужава щастие.

След раздялата с Афлек, семейството ѝ дори настоявало Дженифър да постави ново начало. Една от приятелките на актрисата – Сара Фостър заявила, че Джен се е регистрирала в приложението за запознанства Bumble Bizz, за да може да излиза на срещи.

„Обичам Джен, затова я накарах да се регистрира в сайта. Смятам, че ѝ е нужен спортен тип, който да може да я носи на ръце без проблеми“, пошегува се Сара в ефира на едно телевизионно предаване.

По данни на изданието Who, Джен вече два пъти е била на срещи. Засега не гледа на тях като на нещо сериозно, но със сигурност разнообразяват всекидневието ѝ и я запознават с нови хора. Самата Джен също много харесвала този факт и сега се чувствала щастлива.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се разделиха през 2017 г. след 10-годишен брак. Двамата имат три деца. Въпреки раздялата те дълго време отлагаха развода, а Гарнър не спираше да помага на бившия си мъж в борбата му с алкохолната зависимост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари