След като се заговори, че актрисата Дакота Джонсън чака бебе от Крис Мартин, звездата от „50 нюанса“ сиво проговори по темата пред Елън Дедженеръс. Не е тайна, че Дакота е гадже на фронтмена на Coldplay, който е бивш съпруг на Гуинет Полтроу, която сключи съвсем скоро брак с Брад Фалчък.

И докато новото семейство отпътува за меден месец, журналисти уловиха Джонсън и Мартин на парти, на което имаше много балони и решиха, че двамата празнуват новината, че чакат бебе.

До този момент актрисата не коментира ситуацията, но пред Елън Дедженеръс реши да даде пояснение какво се случва с личния й живот.

В ефира тя със смях призна, че да е бременна „е просто чудна идея и нищо повече“.

„Засега не планирам да ставам майка“, съобщи 29-годишната холивудска звезда.

Дакота предполага, че слухът за бременността ѝ е защото папараци са дошли на празника ѝ в нейния дом по повод рождения ѝ ден. Всичко се криело в декорацията.

По принцип така се украсява къщата, когато се организира парти „welcome baby“. Когато гостите пуснали в небето сини балони, фотографите решили, че това е знак за дете. Също така Дакота се опита да постави настрана изобщо отношенията си с Крис Мартин и така и не ги коментира.

За роман между двамата се заговори през октомври миналата година. Влюбените така и не говорят за връзката си.