IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално е: Меган Маркъл е бременна!

15 октомври 2018 08 40

Херцогинята на Съсекс и принц Хари стават родители през пролетта на 2019 г.

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От известно време се говори, че принц Хари и Меган Маркъл ще стават родители, а вече излезе и официално изявление от двореца Кенсингтън, с което новината е официално потвърдена. Кралските особи очакват бебето си през пролетта на 2019 г.

„Техни кралски величия оценяват огромната подкрепа, която са получили от хората по целия свят от сватбата им през май и са доволни, че могат да споделят тази щастлива новина с обществеността“, пише в изявлението.

Щастливата вест се появява именно по време, когато двойката е на първото си кралско турне, което започва от Сидни. Очаква се да се срещнат с премиера на Австралия Скот Морисън. Програмата им включва още присъствие на игрите на участници, ранени при военни действия, както и да поздравят две коали. За да е по-близо до хората кралската двойка реши дори да пътува с пътнически самолет.

Слуховете за евентуалната бременност на Меган се засилиха след като майка ѝ, Дория Рагланд, беше видяна да полага грижи за бебета в Пасадина.

Говори се, че майка ѝ може да се премести да живее в Лондон, за да помогне и с грижите за бебето, тъй като Меган не иска да наема персонал или бавачка след раждането, а и за да може жената да ѝ осигури допълнителна подкрепа, съобщава Daily Mail.

Маркъл има чудесни отношения със своята майка, но така и не успя да се сдобри с баща си и сестра си Саманта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари