IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новината, че Меган е бременна породи поток от подаръци

16 октомври 2018 08 20

Херцозите на Съсекс са посрещнати топло в Австралия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Едва вчера бе обявено официално, че херцозите на Съсекс принц Хари и съпругата му Меган догодина ще станат родители, а вече получиха бебешки подаръци по време на първия ден от официалното си посещение в Австралия, предадоха световните агенции.

Кралската двойка се сдоби с плетени бебешки терлички и голяма играчка кенгуру. Херцозите на Съсекс бяха приветствани от Генерал-губернатора на Австралия сър Питър Косгроув, който е представител на кралицата в Австралия.

Той поздрави кралската двойка „с чудесната новина“ за очакваното от тях бебе през 2019 година.

Принц Хари и съпругата му бяха в отлично настроение и се усмихваха през цялото време, като херцогиня Меган вече не правеше опити да прикрие своята бременност.

Тя носеше прилепнала рокля без ръкави, подчертаваща коремчето ѝ, и обувки на високи токчета, като държеше за ръка съпруга си. От време на време оправяше дългата си тъмна коса, подложена на лекия бриз в Сидни.

Кралската двойка се срещна с представители на игрите „Инвиктус“, вид параолимпиада за ветерани, получили наранявания на бойното поле. Принц Хари е основател на тези игри и провеждането им в Австралия е една от главните причини за визитата на кралските особи в страната-континент.

В програмата ѝ са включени посещение на зоологическата градина „Таронга“, срещи с коали и присъствие на спектакъл на аборигенска танцова трупа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари