IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс: Криско глези Цвети в Дубай

18 октомври 2018 14 00

Дестинацията била любима на гаджето на певеца

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

След натоварения летен сезон, рапърът Криско намери пролука между участия и концерти да заведе половинката си в Дубай. Цветелина обожавала емирството, културата и архитектурата на града.

Двамата се настаниха в един от най-тузарските хотели, където нощувката струвала няколко хилядарки, но парите изобщо не са проблем за певеца, пише „България днес“. Комплексът, в който Криско и приятелката му са настанени, разполага с няколко огромни басейна. Гледката през прозореца е към най-високите небостъргачи в Дубай. На разположение на двойката е и денонощен румсървис и те си поръчват храна и питиета по всяко време.

За да обиколят колкото се може повече и да разгледат, рапърът нае кола. Първата дестинация, която двойката посети, бе аквариумът в Дубай. Той е най-големият в света. Капацитетът му е 10 милиона литра и е дом на над 33 000 водни животни, включващи над 140 вида.

За разлика от повечето българи, които ходят в Дубай на шопинг, Криско реши да се отдаде на пълен релакс. През по-голямата част от деня той е на басейн, където половинката му събира и тен на прага на зимата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари