IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис и Крис пак отлагат сватбата. Защо?

19 октомври 2018 12 30

Двойката се сгоди в зимен курорт по време на ваканция

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

През януари Парис Хилтън и актьорът Крис Зилка обявиха, че са сгодени. По време на тяхна зимна ваканция в курорт в Аспен гаджето на светската лъвица ѝ направи официално предложение за брак.

Оттогава феновете се намират в очакване на новината за тяхната сватба и каква рокля ще избере Парис. Тържественият ден бе планиран за 11 ноември, по-късно бе отложен за неопределено време. „Парис сега има твърде натоварен график: предстои и промотиране на нов аромат и сега не ѝ е до организация на сватба.

Тя съвършено не е готова за това“, обяснил източник, близък до звездата пред Daily Mail. Подобна информация не се хареса на феновете, които смятат, че промяна на датата за такова съдбоносно събитие не е добър знак.

Вече дори се прокрадват съмнения, че Парис и Крис нямат чак толкова сериозни отношения, както са ги уверявали по-рано.

Други пък вярват, че двамата са толкова сигурни в любовта си, че подобен факт не би променил чувствата им. Така или иначе се говори за сватба, която може да е през май догодина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари