IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън стопи коремчето след раждането

22 октомври 2018 09 00

Актрисата показа дъщеричката си

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Само 20 дни след раждането на дъщеричката й, Кейт Хъдсън вече тренира усилено във фитнеса. Актрисата качи снимки в Instagram, от които се вижда, че тя вече е в страхотна форма.

„Тренировки и пози“, написа Кейт под една от снимките, на която е заедно с приятелка в залата, само по клин и спортен сутиен, а от коремчето ѝ няма и следа.

Стремежът на Хъдсън да свали излишните килограми толкова бързо след появата на Рони Роуз, предизвика множество коментари от страна на нейните последователи в социалната мрежа. „Ти имаш бебе, релаксирай и му се наслаждавай. Точно сега не е нужно да тренираш. Не трябва да доказваш нищо на никого...“, коментира нейна фенка. Друга пък попита: „Сигурна ли си, че имаш бебе?“.

Припомняме, че Кейт и приятелят ѝ Дани Фуджикава станаха родители на 2 октомври. Оттогава актрисата често споделя снимки с бебето в Instagram. „Твоята чиста любов е като подарък“, гласи текстът към един от фотосите, на които китаристът държи момиченцето в ръце.

Малката Роуз е третото дете на актрисата. Тя има две момчета от предишните си връзки – на 14 и 7 години.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари