IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова иска да роди на определена дата

22 октомври 2018 12 20

Числото 17 е специално за нея и съпруга й

Източник: Facebook

Източник: Facebook

17 януари – Антоновден. На тази дата иска да роди Антония Петрова. Мис България 2009, която вече е в седмия месец, най-вероятно ще кръсти детето на себе си.

По думите на красавицата, чийто цвят на косата вече е розов, числото 17 е щастливо за нея и съпруга ѝ Ивайло Батинков. Те се срещнаха на 17 март, а сватбата им се състоя на 17 юни, на тази дата обичат да излизат на романтични вечери.

До момента носителката на титлата Мисис Русия 2012 все още е с малко коремче и е качила само 4 килограма. Тя сподели в интервю пред Нова тв, че бебето се развива много добре и лекарите са я поздравили, че момченцето е едро, а това все още не се е отразило кой знае колко на фигурата ѝ.

Петрова разкри, че яде всичко, което ѝ се прииска. „Хапвам страшно много тесто. Започнах да закусвам и ям банички сутрин, после задължително ям пица или паста...“, казва тя и признава, че преди да забременее дори не би помислила за такива угощения с вредни храни.

Бъдещата майка вече има няколко фотосесии с бременното си коремче. Тя изтъкна, че бебето е било планирано.

Припомняме, че Антония Петрова обяви, че ще става майка на момче преди броени дни. Тя сподели с последователите си във Фейсбук, че синът ѝ ще бъде най-обичаното бебе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари