IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не може без шега: Ейми Шумър обяви, че е бременна. Вижте как...

23 октомври 2018 13 40

Актрисата е известна със странното си чувство за хумор

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Комедийната актриса Ейми Шумър има доста странно чувство за хумор, което тя реши да покаже още веднъж. Повод стана обявяването на новината, че чака бебе.

Шумър направи това по доста сложен начин. Звездата пренасочи последователите си в Twitter до страничката на своя приятелка журналистка в Instagram. Ейми качи колаж от снимка на принц Хари и Меган Маркъл със своята глава и тази на съпруга ѝ Крис Фишър. Така показа и че нейното бебе ще се появи през пролетта като наследникът на кралското семейство.

Потребителите на социалните мрежи, проследили следата, оставена от Шумър в страничката на приятелката ѝ Джесика Йелин, се натъкнаха и на списък с препоръки на актрисата във връзка с предстоящите избори в САЩ. Все пак последната строфа от сложно изписаната новина е: „Аз съм бременна – Ейми Шумър“.

Преди да се запознае с шеф-готвача Фишър, актрисата имаше връзка около година и половина с дизайнера на мебели Бен Ханиш. Те се разделиха през май 2017 г.

Ейми Шумър е единствената жена в топ 10 на класацията на сп. „Форбс“ за най-високоплатени комици за миналата година. Тя заема петото място с приходи от 37,5 милиона долара.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари