IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли преживява Пит: Храни напразни надежди

24 октомври 2018 09 00

Актрисата още смята, че той е сродната й душа

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Докато Брад Пит сподели, че изобщо не съжалява за развода с Анджелина Джоли, то бившата му съпруга не може да преодолее последния стадий от раздялата и дори си дава илюзорни надежди, че може и да се съберат. Звездата дори не си представяла живота без Пит, пише OK Magazine.

Две години след като тя подаде молба за развод, двамата преживяха доста скандали, примирение, борба за право на попечителство над децата. Сега всеки може да поеме по свой път, но се оказва, че не е така просто.

Брад не бърза да се обвързва и предпочита да съсредоточи вниманието си в срещите с децата. Това засега е единственият му опит да построи наново щастието си. Джоли също преживява раздялата. Тя е преминала през доста силни емоционални състояние като шок, отрицание, търсене на съвети, опити да се примири със себе си и в момента ѝ е останала само надеждата, отбелязва източник близък до звездата.

На почивка в Германия: Виктория избяга от семейните проблеми

Пийт Дейвидсън проговори за раздялата с Ариана

Трогателен кадър: Джиджи в прегръдките на Зейн

„Те вече никога няма да се съберат, но за Анджелина се оказа сложно да приеме този факт“ – обяснява източникът. По думите му актрисата смята че никога няма да срещне друг мъж и ненавижда тази мисъл. Също така Джоли не си представяла, че ще прави секс с друг.

Джоли и Пит се събраха след снимките на филма „Мисис и мистър Смит“ през 2004 г. В началото на следващата година Брад обяви развода си с Дженифър Анистън.

Бранджелина имат общо шест деца – три биологични и три осиновени. „Те имаха толкова общи неща и бе много хубаво, не става въпрос само за децата. Тя все още си мисли, че той е любовта на живота ѝ и че ще остане неговата сродна душа“, добавя източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари